Gerry Raghoebar
hoogleraar Implantologie en Preprothetische Reconstructieve Chirurgie
UMCG GroningenGerry Raghoebar voltooide zijn studie tandheelkunde in 1984 te Groningen. Van 1984 tot 1988 werd hij opgeleid tot specialist in de Mondziekten en Kaakchirurgie op de afdeling Kaakchirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Vanaf 1988 is hij als staflid verbonden aan de afdeling Kaakchirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen waar hij zich in het bijzonder toelegt op de implantologie, reconstructieve preprothetische chirurgie en secundaire reconstructies. In 1991 promoveerde hij aan de Rijksuniversiteit Groningen op een onderzoek getiteld ‘Secondary Retention of Molars’.

Per januari 2006 werd hij benoemd tot hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen met als persoonsgebonden leerstoel ‘Implantologie en Reconstructieve Preprothetische Chirurgie’.


►  volgende spreker
Social Media
Pro-Cam Implants B.V. Memodent B.V. DentMerk Benelux B.V. BioComp Dental B.V. Zimmer Biomet Dent-Med Materials B.V. Easier Dental Care dental bauer Nederland Thommen Medical B.V. Anthogyr MegaGen Implant Direct Benelux Straumann B.V. Euroteknika NL Nobel Biocare Nederland BV Dyna Dental Engineering B.V. Dentsply Sirona