Ronnie Goené
implantoloog NVOI, afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie,
VUmc / ACTA Amsterdam & Tendens Tandartsen AmsterdamRonnie J. Goené studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1985 richtte hij, samen met anderen, de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam op.

De afgelopen 10 jaar houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van interdisciplinaire behandelstrategieën ten behoeve van patiënten met complexe tandheelkundige problemen. Momenteel is hij verbonden aan de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie van het ACTA/VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Hij is oud bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) (1979-1990) en van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) (1995-2009). Van zijn hand zijn publicaties verschenen op het gebied van de parodontologie en implantologie en hij geeft frequent voordrachten en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van de implantologie.


►  volgende spreker
Social Media
Zimmer Biomet Bright Benelux B.V. MegaGen Benelux B.V. MIS Nederland Dent-Med Materials B.V. Henry Schein Dental Thommen Medical B.V. BioHorizons GmbH Anthogyr TRI Dental Implants Benelux B.V. Dyna Dental Engineering B.V. Excent Tandtechniek Nobel Biocare Implant Direct Benelux Camlog / Pro-Cam Implants B.V. Memodent B.V. Euroteknika NL BioComp Dental B.V. Dentsply Sirona DentMerk Benelux B.V. Straumann B.V.