Ronnie Goené
implantoloog NVOI,
afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie,
VUmc / ACTA Amsterdam & Tendens Tandartsen AmsterdamRonnie J. Goené studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1985 richtte hij, samen met anderen, de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam op.

De afgelopen 10 jaar houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van interdisciplinaire behandelstrategieën ten behoeve van patiënten met complexe tandheelkundige problemen. Momenteel is hij verbonden aan de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie van het ACTA/VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Hij is oud bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) (1979-1990) en van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) (1995-2009). Van zijn hand zijn publicaties verschenen op het gebied van de parodontologie en implantologie en hij geeft frequent voordrachten en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van de implantologie.


►  volgende spreker
Social Media
Euroteknika NL Memodent B.V. Nobel Biocare Nederland BV Thommen Medical B.V. Zimmer Biomet Straumann B.V. dental bauer Nederland Dent-Med Materials B.V. BioComp Dental B.V. Pro-Cam Implants B.V. Easier Dental Care Anthogyr MegaGen Dyna Dental Engineering B.V. Implant Direct Benelux Dentsply Sirona DentMerk Benelux B.V.